"> Livrare Produse - Elena Basescu & Kids

Expeditia si livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid.

Deoarece produsele sunt tailor-made, livrarea se face prin curierat rapid, in termen de 5-7 zile de la confirmarea telefonica / email, pentru orice localitate. Termenul poate suferi modificari in functie de disponibilitatea stocului sau conditii ce impiedica desfasurarea activitatii curierilor, anuntate de catre firma de curierat cu care SC ELENA BASESCU & KIDS SRL colaboreaza.

Costurie de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate ca suma totala a coletului la primire.

SC ELENA BASESCU & KIDS SRL nu este beneficiarul costurilor de transport.

 • Plata produselor
 1. Ramburs, la livrarea coletului de catre curier.
 2. Prin Virament Bancar, in contul specificat pe site, inainte de trimiterea comenzii. In acest caz, comanda va fi trimisa catre client dupa ce plata va fi inregistrata.
 3. Prin intermediul procesatorului de plati (TWISPAY).
 • Politica de retur

Potrivit OUG 34/2014 Art 9 alin 1: clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 1.  Contravaloarea transportului produselor catre SC ELENA BASESCU & KIDS SRL va fi suportata de client;
 2.  Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate;
 3.  Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile precizate de consumator sau personalizate in mod clar de acesta nu se accepta;
 4.  In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;
 5.  Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.
 6.  Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.
 7.  Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari , cusaturi desfacute, rupturi, pete, etc

Produse care nu se pot returna cf O.U.G. 34/2014

 1. furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; produsele personalizate cu marimi ce nu se regasesc in grila de marimi standard, si care in consecinta, nu vor mai putea fi revandute.
 • Drepturi de autor

Continutul site-ului www.ebakids.ro este proprietatea SC ELENA BASESCU & KIDS SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC ELENA BASESCU & KIDS SRL a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.

 • Niciun produs in cos