"> Retur Produse - Elena Basescu & Kids

Daca ati comandat un produs, iar marimea nu vi se potriveste sau din alt motiv doriti returnarea acestuia, va rugam sa completati formularul de retur. Este important ca toate sectiunile din formular sa fie completate.

Potrivit OUG 34/2014 Art 9 alin 1: clientul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

In termen de 3 zile lucratoare veti fi contactat fie prin email sau telefon si veti primi indicatii referitoare la finalizarea returului.

Important: Inainte de a returna produsul va rugam sa verificati politica noastra de retur

  1. Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate;
  2. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca, furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de catre consumator sau personalizate in mod clar la cererea expresa a acestuia, nu se pot returna conform O.U.G. 34/2014;
  3. In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;
  4. Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.
  5. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari , cusaturi desfacute, rupturi, pete, etc.
  • Niciun produs in cos